Mottarone Koerstrui
SKU
5211

Dit flinterdunne fietsshirt met microperforatie laat overtollig zweet en warmte snel verdwijnen. Voor mountainbikers en wielrenners is de hoge functionaliteit en het lichte gewicht van groot voordeel tijdens het fietsen.
€ 130
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit fietsshirt overtuigd door licht gewicht en functionaliteit.

Geraffineerde stofconstructie voor maximaal comfort

Deze flinterdunne koerstrui combineert een uitstekend ademende werking met een korte droogtijd. De microperforatie transporteert zweet snel naar buiten en laat overtollige lichaamswarmte, zelfs bij hoge intensiteiten, snel ontsnappen. Naast de maximale functionaliteit, verleent de unieke structuur van het lichtgewicht een uitdagend ontwerp. De korte ritssluiting ondersteunt bovendien het klimaatbeheer op warme dagen. Er is ruimte voor een vest en voldoende opbergruimte in drie grote, vlak geplaatste achterzakken. De Mottarone Koerstrui voldoet zowel aan de comfort eisen van mountainbikers alsook aan die van wielrenners die een iets breder uitgesneden trui prefereren. Ideaal voor plezier- en trainingsritten en voor wielermissies.

Kenmerken

  • opstaande kraag met korte ritssluiting
  • drie grote, vlak geplaatste achterzakken
  • losse pasvorm
  • zacht en extreem licht functioneel materiaal met microperforatie
  • sneldrogend
  • regular fit

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

300ml

Weight

120g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie