Palü Hoofband
SKU
8017

Sport hoofdband

Aanstekelijk warm. Deze hoofdband zorgt voor warme oren en een aangenaam droog gevoel in koude omgevingen. De combinatie van een windafstotend buitenweefsel en beproefd KLIMA Pro weefsel aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Dankzij de nauwsluitende pasvorm kan de hoofdband onder bijna elke helm gedragen worden. Multisportief bruikbaar beschermt ze het hoofd tijdens de training en wedstrijden tegen de afkoeling.
€ 35
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze hoofdband combineert twee uiterst functionele materialen.

Geavanceerde materiaalmix voor de beste functie

De Palü hoofdband houdt je oren warm en comfortabel droog in koude omstandigheden. De combinatie van winddichte buitenstof en het bekende functionele KLIMA Pro-materiaal aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte en vocht optimaal ontsnappen. Dankzij de goede pasvorm kan de hoofdband onder bijna elke helm worden gedragen. Inzetbaar voor diverse sporten, beschermt het hoofdband tijdens training en wedstrijden tegen afkoeling.

Kenmerken

  • Bestaat uit de beproefde AERO Skinlife Nexten en KLIMA Pro functionele stoffen, die worden geproduceerd in Vorarlberg | Oostenrijk.
  • winddicht
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • past moeiteloos onder bijna elke helm

Pakmaat

75ml

Weight

20g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie