Pro Plus Shorts
SKU
1905

functionele onderkleding

Deze functionele ondergoed shorts zijn verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De aan de voorkant geïntegreerde wind- en warmtebescherming zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur ook in de koude jaargetijde optimaal op niveau is.
€ 60
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze shorts zorgen voor een optimale lichaamstemperatuur.

Klimaatmanagement en bescherming

Deze functionele onderbroek-short is verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De wind- en warmtebescherming geïntegreerd in het voorste gedeelte zorgt voor een aangename warmteafgifte in het koude seizoen. Onder de windafstotende laag wordt hetzelfde hoogwaardige polypropyleen materiaal gebruikt als voor de basislaag. Dit verdrijft het zweet van de huid en verdeelt het snel over een groot oppervlak. Door de interactie van de shell layer wordt het vocht naar buiten getransporteerd. Bij hoge intensiteiten zorgen de warmteregulerende eigenschappen voor een verkoelend effect. Bij lage intensiteiten zorgt een hoge luchtinsluiting van de weefselstructuur voor een aangenaam gevoel van warmte. Zowel tijdens de belasting als tijdens de pauzes beschermt het optimale klimaatmanagement tegen het afkoelen. Dankzij de nauwsluitende pasvorm houdt het zweet, dat nog niet naar buiten is getransporteerd, de lichaamstemperatuur op peil en bezorgt de huid een aangenaam droog gevoel. De KLIMA Pro Plus Shorts zijn een basislaag voor de koude dagen en kunnen flexibel worden gecombineerd met bijna elke broek.

Kenmerken

  • wind- en warmtebescherming in het voorste gedeelte
  • zacht aanvoelend
  • sneldrogend
  • geurloos
  • in hoge mate vochtafdrijvend
  • warmteregulerend

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

500ml

Weight

75g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie