Queen K Arm Coolers
SKU
8004

armwarmers fiets

Deze armstukken overtuigen door hun beide geraffineerde eigenschappen: droog bieden ze aangename warmte en zonnebescherming, terwijl ze in vochtige toestand je lichaam aangenaam verkoelen.
€ 40
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze armstukken beschermen, verwarmen en verkoelen je armen.

Veelzijdig inzetbaar

Cool blijven. De lichte Queen K armwarmers bieden bijzonder veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Het zachte en elastische functionele materiaal overtuigt met optimale ademende eigenschappen en een hoog draagcomfort. Vocht wordt snel over het volledige oppervlak verdeeld en dankzij de sneldrogende eigenschappen ontstaat een aangename derdampingskoelte. Als de armwarmers met water worden bevochtigd, kan het koeleffect verder worden versterkt. Op dagen met bijzonder intensieve zonnestralen biedt een hoge UV-filter bescherming. Op koele dagen kunnen ze als lichte koudebescherming worden gedragen. Een siliconerubber aan de binnenkant bovenaan en de aerodynamische snit zorgen voor maximale ondersteuning en een optimale pasvorm. De armwarmers zijn geschikt voor triatlon, wielrennen, mountainbiken, trailrunning en hardlopen - op training en bij wedstrijden.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • siliconerubber binnenin bovenaan voor maximale ondersteuning
  • freecut mouwen
  • aerodynamische snit
  • sneldrogend
  • UV-bescherming 50+

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

100ml

Weight

30g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie