Sponsoring

Ben je klaar om alles te geven?

Vraag nu uw Skinfit sponsoring aan!

Wij hebben onze positieve levenshouding en passie voor duursport vanaf het begin met onze atleten gedeeld. Dankzij de langdurige samenwerking met onze atleten zijn wij in staat geweest innovatieve functionele kleding van hoge kwaliteit te ontwikkelen en hen zo de beste omstandigheden te bieden, zowel tijdens de training als in de wedstrijd. In lijn met ons leidende principe 'door atleten voor atleten', stelt sponsoring ons in staat om de sport terug te geven wat zij ons elke dag geeft - eerlijk, rechtvaardig en met wederzijdse waardering.

Het zwaartepunt van onze sponsoring ligt bij de professionele sport. In lijn met onze multisportoriëntatie ondersteunt Skinfit professionele atleten uit verschillende gebieden van duursporten. Leeftijdsgroepsporters en gepassioneerde atleten kunnen Skinfit merkambassadeurs worden en zich aanmelden voor de Skinfit Crew .

Stuur uw sollicitatiedocumenten (inclusief successen, geplande projecten enz.) naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ons ook een sponsorverzoek voor een evenement sturen. Wij stellen alles in het werk om elk individueel verzoek zorgvuldig te controleren en snel te beantwoorden.

Dit kan u ook interesseren