Tamaro Koershandschoenen
SKU
8041

fietshandschoenen

Deze fietshandschoenen met lange vingers, kunnen het hele jaar goed ingezet worden. Terwijl ze in de koude jaargetijde betrouwbaar tegen wind beschermen, houden ze in de zomer takken, rotsen en dergelijke uit de weg.
€ 50
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze lange fietshandschoenen zijn ideaal voor het mountainbiken.

Betrouwbare bescherming in alle jaargetijden

Lange vingers. Deze fietshandschoenen bieden de perfecte grip op het stuur. De optimaal geplaatste vulling aan de binnenzijde van de hand biedt comfort en bescherming tegelijk, terwijl een robuust, anti-slip materiaal een stevige grip garandeert. Het zachte en ademende functionele materiaal op de rugzijde van de hand en op de vingers zorgt voor een snel vochttransport, zelfs op warme dagen, en laat overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Een riempje om de pols maakt het gemakkelijk om aan te trekken. De Tamaro Fietshandschoenen zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door en zijn perfect voor fietsen op de weg, graveling en mountainbiken.

Kenmerken

  • wattering en antislipmateriaal op de handpalm voor een goede grip
  • ademende functionele stof op de rug van de hand en op de vingers
  • binnenste polsband voor gemakkelijk aantrekken
  • zacht polsmanchet

Pakmaat

100ml

Weight

35g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie