Tirano Hoodband
SKU
8003

Sport hoofdband

Meer dan warme lucht. Deze hoofdband zorgt voor warme oren en een comfortabel droog gevoel in koude omgevingen. De combinatie van een windafstotend buitenweefsel en beproefd KLIMA weefsel aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Dankzij de nauwsluitende pasvorm kan de Tirano Hoofdband onder elke helm gedragen worden. Multisportief bruikbaar beschermt hij het hoofd tijdens de training en wedstrijden tegen de afkoeling.
€ 30
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze hoofdband houdt je oren altijd warm en droog.

Comfortabele warmte en een droog gevoel

De Tirano hoofdband zorgt voor warme oren en een comfortabel droog gevoel in koude omstandigheden. De combinatie van winddichte buitenstof en het bekende functionele KLIMA Pro-materiaal aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte en vocht optimaal ontsnappen. Dankzij de goede pasvorm kan de hoofdband onder bijna elke helm worden gedragen. Geschikt voor multi-sport, beschermt het hoofd tegen afkoeling tijdens training en wedstrijd.

Kenmerken

  • winddicht
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • past moeiteloos onder bijna elke helm
  • stof van de beproefde KLIMA Pro collectie aan de binnenkant
  • elastisch functioneel materiaal aan de buitenkant

Pakmaat

50ml

Weight

20g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie