Valluga Broeken
SKU
3016

Deze ergonomische broek biedt een hoge wind- en waterbescherming. De licht gestructureerde en ademende binnenkant zorgt voor ideale airconditioning tijdens het klimmen, langlaufen en in het bijzonder bij skitouren.
€ 200
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze broek is met name voor intensieve activiteiten geschikt.

Doordachte details voor beste performance

Deze broek is de fusie van lichtheid en functionaliteit. Hij biedt een hoge bescherming tegen wind en vochtigheid, terwijl het licht gestructureerde binnenoppervlak zorgt voor een optimaal vochttransport naar buiten. Overtollige lichaamswarmte kan snel ontsnappen dankzij maximaal ademend vermogen. Een speciale ergonomische pasvorm en de elastische tailleband met geïntegreerd trekkoord voor individuele aanpassing van de breedte garanderen een perfecte pasvorm. Meerdere zakken met ritssluiting garanderen voldoende plaats voor persoonlijke voorwerpen. Dankzij elastische en robuuste beenmanchetten kan de broek perfect met verschillende schoenen gecombineerd worden. De VENTO Valluga broek overtuigt bij het langlaufen, klimmen en vooral op de berg – tijdens voorjaarstochten of ski-tour wedstrijden.

Kenmerken

  • zachte, elastische tailleband met trekkoord voor individuele aanpassing van de breedte
  • 2 zakken met ritssluiting vooraan
  • 1 zak met ritssluiting op het rechter bovenbeen
  • ergonomische, smalle pasvorm
  • elastische en robuuste beenmanchetten met siliconen-rubbercoating
  • water- en vuilafstotend
  • athletic fit

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

700ml

Weight

310g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie