Vario

Individueel Skinfit design

Een uniforme uitstraling versterkt elke teamgeest - dat staat buiten kijf. Het is echter niet alleen het uiterlijk dat telt tijdens een training of wedstrijd, maar ook de functie. Daarom hebben we Vario ontwikkeld. Alle Vario-artikelen zijn zeer functionele sportartikelen die voor verschillende doeleinden zijn geoptimaliseerd. Deze artikelen kunnen op maat worden gemaakt - in een geheel eigen ontwerp of gewoon in de kleur van de betreffende club of onderneming.

De individualisering van de Vario-artikelen realiseren wij door het zogenaamde sublimatieproces, waarbij de kleur rechtstreeks in de stof wordt gedampt. Dankzij dit proces kunnen wij een zeer hoge mate van ontwerpvrijheid en nauwkeurige detailresolutie garanderen. Het sublimatieproces is het meest geschikt voor bijzonder elastische stoffen en biedt een schoon uiterlijk, zelfs wanneer het wordt uitgerekt. Bovendien blijft de functionaliteit van het kledingstuk volledig behouden en zelfs bij een ontwerp met volledig oppervlak wordt het ademend vermogen helemaal niet verminderd.

vario-individuelle-anzuege-von-skinfit
vario-vereinsbekleidung-skinfit

Welke artikelen kunnen worden aangepast?

1022_Vario_Web_NL

Alle witte oppervlakken van de Vario-artikelen kunnen door middel van het sublimatieprocédé worden geïndividualiseerd. U kunt kiezen voor een volledig individueel ontwerp of een eenvoudig basisontwerp (bijvoorbeeld gewoon uw kleurcode) plus de plaatsing van uw logo. De zwarte gebieden kunnen niet worden aangepast en moeten om technische redenen blijven zoals ze zijn.

1122_Vario_Preisliste_Web_NL-EUR

Inrichtingskosten & grafische diensten

De opzetkosten worden gemaakt door het gewenste ontwerp op het desbetreffende artikel aan te brengen. Deze kosten bedragen € 100,00 / CHF 110,00 en worden eenmalig per artikel en per ontwerp gemaakt. Deze opzetkosten* gelden niet voor effen ontwerpen. Deze kosten worden ook kwijtgescholden voor bestellingen van 50 of meer van hetzelfde artikel en voor nabestellingen.

Wij maken graag een ontwerp met het gewenste ontwerp. Als de opdracht niet doorgaat, zijn wij zo vrij de gemaakte grafische kosten te factureren tegen € 75,00 / CHF 75,00 per uur.

*Op het effen basisontwerp kan alleen het in wit afgebeelde gedeelte in een andere kleur worden aangepast. Bovendien kan het gewenste logo vrij worden geplaatst. De plaatsing van het Skinfit logo is echter onveranderlijk.

Veelgestelde vragen over Vario

Welke gegevens en informatie moet u verstrekken voor de eerste schets?

Welke levertijd kan ik verwachten?

Kunnen gewone artikelen worden gekocht in combinatie met een Vario artikel?

Wat is de kwaliteit van sublimatie artikelen?

Kan ik mijn eigen patroon/ontwerp maken?

Kan elk artikel worden voorzien van een naam?

Hoe werkt de herschikking?

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over de Vario-artikelen?

Vraag nu individuele Vario-kleding aan

Ik accepteer het privacybeleid.*