Vergalda Rok Tights 3/4
SKU
6954

sportrok dames

Deze 3/4 legging ziet en niet alleen super uit, maar heeft ook technisch het nodige te bieden: de super functionele binnenbroek met microperforatie overtuigd door zijn hoog ademend vermogen terwijl de rok bescherming biedt.
€ 150
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze 3/4 rok legging is ideaal voor sport en reizen.

Maximale functionaliteit en veelzijdigheid

De ultralichte 3/4 rok legging overtuigt met een eenvoudig maar chique ontwerp, gecombineerd met maximaal ademend vermogen. De dunne en gestructureerde functionele stof zorgt dankzij een optimaal vochttransport voor een aangenaam gevoel op de huid. Overtollige lichaamswarmte kan door maximale ventilatie van de losse buitenstof snel ontsnappen. Verbonden door een aangenaam brede tailleband, verleent deze combinatie maximaal comfort. Persoonlijke voorwerpen, zoals sleutels en mobiele telefoons, kunnen worden opgeborgen in een zijdelingse steekzak en in een in de tailleband geïntegreerde zak met ritssluiting. Met haar minimale gewicht en kleine verpakkingsgrootte is de Vergalda 3/4 rok legging niet alleen ideaal voor sporten op koele zomerdagen, maar ook voor dagelijks gebruik en reizen.

Kenmerken

  • 3/4 legging van dun, elastisch en gestructureerd functioneel materiaal
  • luchtig vallende overrok
  • zachte beenmanchetten
  • brede, elastische band
  • 1 zak met ritssluiting in de tailleband
  • 1 steekzak aan de zijkant van het rechter bovenbeen
  • minimaal gewicht en kleine verpakkingsgrootte

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

300ml

Weight

130g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie