Vergalda Tights
SKU
6908

sport tights

Deze sportlegging is een absolute allrounder voor alle duursporters. Hij overtuigt met name door zijn ademende functionele materiaal en garandeert perfecte lichaamstemperatuur tijdens elke sessie.
€ 100
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze legging is een must have voor elke duursporter.

Ademend en absoluut veelzijdig

Eenvoudig en chic, gecombineerd met een maximaal ademende activiteit: deze tights zorgen dankzij een optimaal vochttransport voor een aangenaam gevoel op de huid. Zelfs bij hoge intensiteit voert het windafstotende functionele weefsel het zweet snel naar buiten af en laat overtollige lichaamswarmte ontsnappen. De elastische tailleband van de vormstabiele loopleggings zit precies vlak boven de heupen. Persoonlijke spullen, zoals sleutels en een mobiele telefoon, kunnen in de twee zijdelingse netzakken opgeborgen worden. De AERO Vergalda tights zijn ideaal geschikt om te lopen en aan trailrunning te doen tijdens de overgangsmaanden en op koele zomerdagen.

Kenmerken

  • zachte, elastische tailleband met geïntegreerd trekkoord
  • twee zijdelingse netzakken
  • reflecterende print
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

350ml

Weight

145g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie