Altena Dames Hoodie
SKU
2001

Sportieve Midlayer dames

Deze lichte dames hoodie overtuigd met hoogst ademend vermogen. De licht gestructureerde binnenkant zorgt door de losse stofconstructie voor een behaaglijk warmtegevoel.
€ 100
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze dames hoodie overtuigd met hoogst mogelijk ademend vermogen.

Beste functionaliteit en maximaal inzetbaar

Deze lichte dames hoodie overtuigt met de hoogste ademende werking en een uniek klimaatbeheer. Zelfs bij hoge intensiteiten transporteert het zachte en elastische functionele materiaal vocht snel en effectief naar buiten. De licht gestructureerde binnenkant zorgt voor een comfortabel warmtegevoel dankzij de hoge luchtinsluiting in de stofconstructie. De hoog uitgesneden kraag is verbonden met een nauw aansluitende capuchon en kan snel en gemakkelijk nauwer worden ingesteld met een praktische drukknop. Een pasvorm op maat garandeert maximale bewegingsvrijheid en een comfortabele pasvorm. De multisportief bruikbare AERO Altena dames hoodie kan het ganse jaar door als mid- of shell-laag worden gedragen.

Kenmerken

  • zacht en elastisch, functioneel materiaal met gestructureerde binnenkant
  • nauw aansluitende kap
  • opstaande kraag als windbescherming
  • drukknop op de kraag voor een snelle en gemakkelijke sluiting
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • losse, getailleerd gesneden pasvorm

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

500ml

Weight

190g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie