T-Shirts en Shirts

Sortieren nach

 1. Plazera Dames Polo Shirt

  Plazera Dames Polo Shirt

  Dit dames poloshirt is de ideale begeleider tijdens het sporten, maar ook voor- en na de wedstrijd, in je vrije tijd en op je werk. Het maakt niet uit wanneer, door zijn zeer functionele materiaal ben jij altijd goed voorbereid.

  € 99
 2. Plazera Polo Shirt

  Plazera Polo Shirt

  Dit poloshirt is de ideale begeleider tijdens het sporten, maar ook voor- en na de wedstrijd, in je vrije tijd en op je werk. Het maakt niet uit wanneer, door zijn zeer functionele materiaal ben jij altijd goed voorbereid.

  € 99
 3. Infinito Villach T-Shirt

  Infinito Villach T-Shirt

  Dit T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 4. Infinito Villach Dames T-Shirt

  Infinito Villach Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 5. Infinito Riva Dames T-Shirt

  Infinito Riva Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is niet alleen ideaal voor alledag, het heeft ook technisch het nodige te bieden: Zijn lichte, luchtige functionele materiaal is door zijn sneldrogende eigenschappen zeer geschikt voor activiteiten op hete dagen.

  € 64
 6. Infinito Verona Dames Shirt

  Infinito Verona Dames Shirt

  Dit sportieve casual dames sportshirt overtuigd met zijn ademend vermogen en luchtige draaggevoel. Het fijne functionele materiaal, wat vrijwel geen vocht opneemt, voert hitte en vochtigheid ook bij intensieve activiteiten af.

  € 79
 7. Infinito Portofino Overhemd

  Infinito Portofino Overhemd

  Dit hemd ziet er niet alleen super uit, maar heeft ook technisch het nodige te bieden: zijn maximaal ademend functionele materiaal is elastisch en sneldrogend waardoor het zeer geschikt is voor op werk, maar ook in je vrije tijd.

  € 139
 8. Infinito Portofino Dames Blouse

  Infinito Portofino Dames Blouse

  Deze damesblouse ziet er niet alleen super uit, maar heeft ook technisch veel te bieden: zijn maximaal ademend functionele materiaal is elastisch en sneldrogend waardoor ze zeer geschikt is voor op werk, maar ook in je vrije tijd.

  € 139
 9. Infinito Antelao T-Shirt

  Infinito Antelao T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend berg design op de borst.

  € 69
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Infinito Antelao Dames T-Shirt

  Infinito Antelao Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend berg design op de borst.

  € 69
 12. Infinito Engelberg T-Shirt

  Infinito Engelberg T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 13. Infinito Klagenfurt T-Shirt

  Infinito Klagenfurt T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend triatlon design op de borst.

  € 69
 14. Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 15. Infinito Klagenfurt Dames T-Shirt

  Infinito Klagenfurt Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend triatlon design op de borst.

  € 69
 16. Vicenza Dames Travelshirt

  Vicenza Dames Travelshirt

  Deze functionele en ademende dames blouse garandeert een optimaal klimaatmanagement. Dankzij het hoog ademend vermogen voert hij hitte en vocht snel af, zelfs tijdens intensieve sessies of met rugzak.

  € 69 € 99 -30%
 17. Alvera Dames Travelshirt

  Alvera Dames Travelshirt

  Deze functionele en ademende dames blouse garandeert een optimaal klimaatmanagement. Dankzij het hoog ademend vermogen voert hij hitte en vocht snel af, zelfs tijdens intensieve sessies of met rugzak.

  € 106
 18. Alvera Travelshirt

  Alvera Travelshirt

  Dit ademende travelshirt voert hitte en zweet in elke situatie snel af. Het zachte, maar ook robuuste functionele materiaal zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid, zelfs bij het lang dragen van een rugzak.

  € 106
 19. Infinito T-Shirt

  Infinito T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd door zijn veelzijdigheid. Dankzij bewezen functionaliteit tijdens het sporten en zijn tijdloze casual design, is het een absolute allrounder voor de sportieve dag.

  € 69
 20. Infinito Dames T-Shirt

  Infinito Dames T-Shirt

  Dit sportshirt voor dames overtuigd door zijn veelzijdigheid. Dankzij de bewezen functionaliteit tijdens het sporten en zijn tijdloze casual design, is het een absolute allrounder voor de sportieve dag.

  € 69