Tops, T-Shirts en Shirts

Sortieren nach

 1. Soft Bimbi Stratos Shirt

  Soft Bimbi Stratos Shirt

  Dit lange mouwen functionele ondergoed shirt voor kinderen blinkt uit door zijn uitzonderlijk zachte en verwarmende materiaalsamenstelling. De functionele stof droogt bijzonder snel en zorgt voor een comfortabel draaggevoel.

  € 39
 2. Soft Cirrus Dames Shirt

  Soft Cirrus Dames Shirt

  Dit dames shirt ondersteund bij high performance wintersport. Door het elastische functionele materiaal en de zachte stof, voelt het shirt aan als een tweede huid. De lichaamswarmte blijft daarbij goed behouden.

  € 96
 3. Pro Plus Shirt

  Pro Plus Shirt

  Dit verwarmende functionele ondergoed shirt overtuigd met zijn perfecte klimaatmanagement en uitzonderlijke draagcomfort. Daarnaast bevat het shirt een geïntegreerde wind- en warmtebescherming op de hals en borst.

  € 99
 4. Soft Shirt

  Soft Shirt

  Dit lange mouwen shirt is de ideale baselayer voor de sportieve dag. Met zijn bijzonder zachte materiaal en thermo regulerende eigenschappen is dit shirt zowel tijdens het sporten als op je werk geschikt.

  € 69
 5. Soft Dames Top

  Soft Dames Top

  Deze nauwaansluitende dames top is een bijzonder zachte baselayer voor de sportieve dag. Zowel tijdens het sporten als ook tijdens je werk onder een blouse is een hoog draagcomfort gegarandeerd.

  € 49
 6. Soft Heren Top

  Soft Heren Top

  Deze flinterdunne heren functioneel ondergoed top is voor de actieve levensstijl ontworpen. Hij werkt geurtjes remmend, antibacterieel, thermo regulerend en verleend maximaal comfort op de sportieve- en werkdag.

  € 49
 7. Light Dames T-Shirt

  Light Dames T-Shirt

  Dit ultralichte dames T-shirt is afgestemd op hoge intensiteiten en zorgt ook bij hete temperaturen voor een aangename verkoeling. De speciale structuren en het elastische materiaal zorgen voor een verhoogd ademend vermogen.

  € 52
 8. Pro Plus Shirt

  Pro Plus Shirt NEW

  Dit functionele thermoshirt overtuigt met de beproefde KLIMA Pro thermoregulatie en biedt extra bescherming dankzij een gedeeltelijke wind- en warmte beschermende laag in de nek, borst en schouderpartij.

  € 109
 9. Soft Cirrus Shirt

  Soft Cirrus Shirt NEW

  Dit uiterst fijne en elastische functionele onderkleding shirt omarmt het lichaam als een tweede huid en houdt het, dankzij een speciale materiaal samenstelling, altijd aangenaam droog en warm

  € 99
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Soft Cirrus Dames Shirt

  Soft Cirrus Dames Shirt NEW

  Deze uiterst fijne en elastische dames onderkleding voor functioneel gebruik omhelst het lichaam als een tweede huid en houdt het altijd aangenaam droog en warm dankzij een speciale samenstelling van het materiaal.

  € 99