Base layers

Sortieren nach

 1. #05454-lilac-S

  Kailua Bra Top NEW

  Deze BH top hoort in de kledingkast van elke sportster. Hij overtuigd niet alleen door zijn aangename ondersteuning en geraffineerde materiaalmix, hij kan bovendien in combinatie met meerdere lagen of alleen gedragen worden.

  € 55
 2. #06116-oliv-S

  Infinito Atlanta T-Shirt NEW

  Dit t-shirt is de perfecte begeleider voor warme zomerdagen. Dankzij de losse pasvorm en de speciale Aquamove®-technologie blijft je lichaam altijd fris en droog - of je nu sport of van je vrije tijd geniet.

  € 65
 3. #06105-schwarz-XS

  Melogno Shirt NEW

  Dit shirt maakt vooral indruk op spannende mountainbike trails. Het lichte en ademende functionele materiaal zorgt ervoor dat je lichaam altijd op de ideale temperatuur is tijdens de beklimmingen en afdalingen.

  € 90
 4. #01020-schwarz-XS

  Calima Fiets Onderbroek

  Deze fietsonderbroek overtuigd door maximale prestatie en ultralicht gewicht. Microperforaties in de lichte en elastische functionele stof zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en een optimaal klimaatmanagement.

  € 90
 5. #01016-indigo-S

  Soft Stratos Heren Boxershorts

  Deze nauwaansluitende boxershorts zijn bijzonder zacht en aangenaam. De ademende functionele stof garandeert dankzij de thermo regulerende eigenschappen een snelle vochtafvoer en maximaal comfort.

  € 40
 6. #01037-oliv-S

  Soft Stratos Heren Boxershorts

  Deze nauwsluitende boxershorts zijn bijzonder zacht en comfortabel om te dragen. Een hoog ademend vermogen, thermoregulerende eigenschappen en een snel vochttransport naar buiten garanderen een maximaal comfort.

  € 40
 7. #01005-weiss-XS/S

  Light Dames T-Shirt

  Dit ultralichte dames T-shirt is afgestemd op hoge intensiteiten en zorgt ook bij hete temperaturen voor een aangename verkoeling. De speciale structuren en het elastische materiaal zorgen voor een verhoogd ademend vermogen.

  € 55
 8. #01805-schwarz-XS

  Soft Fiets Onderbroek

  Deze functionele fietsonderbroek zorgt met zijn dunne zeem voor een hoog comfort op de fiets. Door de nauwaansluitende pasvorm blijft hij perfect zitten en kun je hem met elke broek perfect combineren.

  € 70
 9. #01803-schwarz-XS

  Soft Shirt

  Dit lange mouwen shirt is de ideale baselayer voor de sportieve dag. Met zijn bijzonder zachte materiaal en thermo regulerende eigenschappen is dit shirt zowel tijdens het sporten als op je werk geschikt.

  € 80
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. #01872-schwarz-S

  Soft Heren Top

  Deze flinterdunne heren functioneel ondergoed top is voor de actieve levensstijl ontworpen. Hij werkt geurtjes remmend, antibacterieel, thermo regulerend en verleend maximaal comfort op de sportieve- en werkdag.

  € 55
 12. #01854-schwarz-S

  Soft Sport BH

  Deze sport-BH biedt een bijzonder fijn draaggevoel tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Door een effectief klimaatmanagement blijft de huid droog en multi sporters genieten het hele jaar van grenzeloze bewegingsvrijheid.

  € 50
 13. #01905-carbon-XS

  Pro Plus Shorts

  Deze functionele ondergoed shorts zijn verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De aan de voorkant geïntegreerde wind- en warmtebescherming zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur ook in de koude jaargetijde optimaal op niveau is.

  € 60
 14. #01871-schwarz-S

  Soft Heren Boxershorts

  Deze boxershorts zijn aangenaam aansluitend en de elastische band zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten. Dit sportieve herenondergoed kan door de uitstekende temperatuurregeling het gehele jaar gedragen worden.

  € 45
 15. #01852-schwarz-XS

  Soft Dames Top

  Deze nauwaansluitende dames top is een bijzonder zachte baselayer voor de sportieve dag. Zowel tijdens het sporten als ook tijdens je werk onder een blouse is een hoog draagcomfort gegarandeerd.

  € 55
 16. #01856-schwarz-XS

  Soft Dames Slip

  Deze damesslip voor multi sportsters is zeer aangenaam om te dragen. De elastische band zorgt dat de slip perfect blijft zitten en het effectieve klimaatmanagement van de functionele stof laat een droog gevoel op de huid achter.

  € 45
 17. #01030-carbon-XS

  Pro Plus Shirt

  Dit functionele thermoshirt overtuigt met de beproefde KLIMA Pro thermoregulatie en biedt extra bescherming dankzij een gedeeltelijke wind- en warmte beschermende laag in de nek, borst en schouderpartij.

  € 120
 18. #01036-carbon-XS

  Pro Plus 3/4 Tights

  Deze ¾ functionele onderkleding tights maken indruk met de beproefde KLIMA Pro thermoregulatie en bieden extra bescherming tegen wind en warmte op de lichaamsdelen die bijzonder gevoelig zijn voor de kou.

  € 100
 19. #01040-carbon-XS

  Pro Plus Shorts

  Deze functionele ondergoed shorts zijn verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De aan de voorkant geïntegreerde wind- en warmtebescherming zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur ook in de koude jaargetijde optimaal op niveau is.

  € 70
 20. #01041-carbon-XS

  Pro Plus Tights

  Deze legging overtuigd met een geïntegreerde wind- en warmtebescherming op de knieën, de voorkant en bij het zitvlak. Verkoelend en verwarmend tegelijk, wordt dit vochtregulerend functioneel ondergoed graag in de winter gedragen.

  € 110
 21. #01035-crysanthem-XS/S

  Soft Cirrus Dames 3/4 Tights

  Deze uiterst fijne en elastische ¾ functionele onderkleding voor dames sluit als een tweede huid aan op het lichaam en houdt het dankzij een speciale materiaalsamenstelling altijd aangenaam droog en warm.

  € 56 € 80 -30%
 22. #01043-crysanthem-3XS

  Pro Bimbi Shirt

  Dit functionele ondergoed shirt voor kinderen biedt tegelijkertijd isolatie en verkoeling. Het geavanceerde klimaatmanagement garandeert dat de lichaamstemperatuur op een comfortabel niveau wordt gehouden, afhankelijk van de activiteit.

  € 40
 23. #01034-crysanthem-XS/S

  Soft Cirrus Dames Shirt

  Deze uiterst fijne en elastische dames onderkleding voor functioneel gebruik omhelst het lichaam als een tweede huid en houdt het altijd aangenaam droog en warm dankzij een speciale samenstelling van het materiaal.

  € 70 € 100 -30%
 24. #01908-carbon-XS

  Pro Plus 3/4 Tights

  Deze 3/4 legging dient als baselayer op koude dagen. Hij bevat een wind- en warmtebescherming op de knie, zitvlak en voorkant en kan flexibel met een broek of hoge schoenen gecombineerd worden.

  € 90
 25. #01032-pistacchio-S/M

  Soft Cirrus Shirt

  Dit uiterst fijne en elastische functionele onderkleding shirt omarmt het lichaam als een tweede huid en houdt het, dankzij een speciale materiaal samenstelling, altijd aangenaam droog en warm

  € 70 € 100 -30%
 26. #01033-pistacchio-S/M

  Soft Cirrus Heren 3/4 Tights

  Deze uiterst fijne en elastische ¾ functionele onderkleding tights voor heren omarmen het lichaam als een tweede huid en houden het altijd aangenaam droog en warm dankzij een speciale materiaal samenstelling.

  € 80
 27. #01044-crysanthem-3XS

  Pro Bimbi Tights

  Deze functionele tights voor kinderen garanderen tegelijkertijd isolatie en verkoeling. Het geavanceerde klimaatmanagement zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur op een comfortabel niveau wordt gehouden, afhankelijk van de activiteit.

  € 55
 28. #01290-carbon-3XS

  Pro Bimbi T-Shirt

  Dit functionele ondergoed T-shirt voor kinderen biedt isolatie en verkoeling tegelijkertijd. Het optimale klimaatmanagement zorgt ervoor, dat de temperatuur afhankelijk van de activiteit op een aangenaam level gehouden wordt.

  € 35
 29. #01302-carbon-XS

  Pro Plus Shirt

  Dit verwarmende functionele ondergoed shirt overtuigd met zijn perfecte klimaatmanagement en uitzonderlijke draagcomfort. Daarnaast bevat het shirt een geïntegreerde wind- en warmtebescherming op de hals en borst.

  € 100
 30. #01012-blau-XS

  Pro 3/4 Tights

  Deze 3/4 legging in tweekleurig design is verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De thermo regulerende eigenschappen zorgen zelfs bij hoge intensiteit en warme temperaturen voor een droog draaggevoel.

  € 60 € 80 -25%