Tops

Sortieren nach

 1. Lumino Top

  Lumino Top

  Deze functionele sporttop heeft een hoog ademend vermogen en zorgt met zijn losse pasvorm voor een luchtig en licht draag gevoel. De bijzonder zachte en elastische functionele stof garandeert volledige bewegingsvrijheid.

  € 64
 2. Leventino Top

  Leventino Top

  Deze mouwloze top is de ideale begeleider tijdens trainingen op hete dagen. Het maakt niet uit waar, atletiekbaan, loopband of een trail, door het luchtige lichte model en de ademende functionele stof kun je er het beste uithalen.

  € 69
 3. Luino Dames Top

  Luino Dames Top

  Deze zachte, elastische damestop verenigd compromisloze functionaliteit met een mooi design. De ademende stofconstructie is sneldrogend en antibacterieel. Je voelt je bij zomerse activiteiten altijd aangenaam droog.

  € 54
 4. Lumino Dames Top

  Lumino Dames Top

  Deze dames sport top overtuigd met zijn korte droogtijd en aangename lichte stof. De losse pasvorm en de zachte stof zorgen bij elke activiteit voor volledige bewegingsvrijheid en een luchtig droog gevoel.

  € 64
 5. Leventina Dames Top

  Leventina Dames Top

  Deze super lichte dames sport top overtuigd door zijn ademend vermogen, die door de netstof op de rug ondersteund wordt. Dit in combinatie met de losse pasvorm en de minimale vochtopname voel je je bij elke hardloopsessie fris.

  € 69
 6. Infinito Riva Dames Top

  Infinito Riva Dames Top

  Deze dames top overtuigd niet alleen door zijn zomerse casual design, maar is bovendien zeer functioneel. Het lichte en luchtige functionele materiaal heeft een maximaal ademend vermogen en droogt bijzonder snel.

  € 49
 7. Multicolore Tri Top

  Multicolore Tri Top

  Deze aerodynamische triatlontop overtuigd je met zijn maximaal ademend vermogen, die hitte en vochtigheid naar buiten afvoert. Ook bij intensieve sessies in alle drie de disciplines houdt je een droog gevoel op de huid.

  € 79
 8. Cozumel Dames Tri Top

  Cozumel Dames Tri Top

  Deze dames triatlontop van zacht en sneldrogend functioneel materiaal laat hitte en vochtigheid snel afvoeren. Met beste functionaliteit is de top voor alle disciplines geschikt, zelfs onder je neopreenpak.

  € 59
 9. Energy Lab Tri Top

  Energy Lab Tri Top

  Deze mouwloze triatlon top overtuigd met top klimaat management en antibacteriële eigenschappen, tijdens de training en tijdens de wedstrijd. De stof voelt prettig op de huid. De top heeft alles, wat het triatleten hart begeerd.

  € 44 € 74 -41%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Bimbi Tricolore Trii Top

  Bimbi Tricolore Trii Top

  Drie kleuren voor kleine triatleten. Deze tri-top overtuigt met zijn bijzondere tricolore ontwerp en maximale ademende eigenschappen. Dankzij de strakke pasvorm kan deze Bimbi Tri Top zowel tijdens speelse trainingen alsook in wedstrijden gebruikt worden. Ideaal om te lopen en te fietsen.

  € 19 € 32 -41%
 12. Tricolore Tri Top

  Tricolore Tri Top

  Deze aerodynamische triatlontop zorgt zowel tijdens de training als in de wedstrijd voor een maximaal ademend vermogen, die hitte en zweet snel afvoert. Ook tijdens intensieve sessies behoudt je een droog en gevoel op de huid.

  € 49 € 79 -38%
 13. Tricolore Tri Top

  Tricolore Tri Top

  Deze aerodynamische, ademende triatlon top overtuigd met zijn bijzondere design en is van alle belangrijke details voorzien, die zowel tijdens de training als tijdens wedstrijden gewenst zijn.

  € 49 € 79 -38%
 14. Mission Bay Tri Top

  Mission Bay Tri Top

  Deze triatlon top uit speciaal ontwikkelde stof is sneldrogend, anti bacterieel en zeer functioneel. Daardoor ben je van een maximaal klimaat management verzekerd. Je behoudt een droog gevoel op je huid.

  € 36 € 69 -48%
 15. Bimbi Palani Tri Top

  Bimbi Palani Tri Top

  Deze zachte en elastische triatlon top voor kinderen is ademend en droogt bijzonder snel. Dankzij perfect klimaat management wordt warmte snel naar buiten afgevoerd. De witte rug beschermt tegen hitte en uv-stralen.

  € 17 € 32 -47%
 16. Ironman Dames Top

  Ironman Dames Top

  Deze elastische sport top voor dames bestaat uit een ademende stofconstructie en droogt zeer snel. Hij laat iedereen direct zien, waar jouw triatlon-hart sneller voor slaat.

  € 24 € 44 -45%
 17. Lana Dames Top

  Lana Dames Top

  Deze dames sport top zorgt dankzij het ademend vermogen en de minimale vochtopname voor een droog gevoel op de huid tijdens het sporten. Door de zachte stof voelt de top ook op hete dagen grandioos fijn aan.

  € 36 € 52 -31%
 18. Lario Top

  Lario Top

  Deze sporttop met extra brede banden en microperforatie op de rug brengt je overal waar je heen wilt. Je voelt je droog en geniet van de bewegingsvrijheid door de losse pasvorm.

  € 34 € 59 -42%
 19. Calella Dames Tri Top

  Calella Dames Tri Top

  Deze dames triatlon top heeft een BH top met ritssluiting en een lichte stof op de rug, die zeer ademend is. Een doorgaande ritssluiting aan de voorkant zorgt ervoor dat je niet benodigde warmte snel kwijt raakt.

  € 64 € 99 -35%