Tops, Koerstruien en Shirts

Sortieren nach

 1. Mottarone Koerstrui

  Mottarone Koerstrui

  Dit flinterdunne fietsshirt met microperforatie laat overtollig zweet en warmte snel verdwijnen. Voor mountainbikers en wielrenners is de hoge functionaliteit en het lichte gewicht van groot voordeel tijdens het fietsen.

  € 129
 2. Tricolore Tri Trui

  Tricolore Tri Trui

  Speciaal op de wensen voor wedstrijden ontwikkeld, overtuigd dit triatlon shirt met hoogst ademend vermogen aangename verkoeling van de rijwind. De agressieve aerodynamische positie op de tijdritfiets wordt goed ondersteund.

  € 99
 3. Turchino Koerstrui

  Turchino Koerstrui

  Dit fietsshirt is speciaal voor lange en snelle touren ontwikkeld. De functionele stof met microperforatie is ademend, waardoor warmte en vocht tijdens het bedwingen van de passage gemakkelijk kunnen worden afgevoerd.

  € 119
 4. Mottarone Dames Koerstrui

  Mottarone Dames Koerstrui

  Dit ademende dames fietsshirt voldoet aan alle comfort wensen van mountainbikesters en wielrensters. Zijn microperforatie voert vocht en warmte snel af zodat je lichaam een aangename temperatuur behoudt.

  € 129
 5. Fiore Dames Koerstrui

  Fiore Dames Koerstrui

  Dit luchtige dames fietsshirt zet qua functionaliteit, comfort en look een nieuwe standaard. De microperforatie schenkt dit fietsshirt zijn bijzonder ademend vermogen en top condities voor de ideale fietstour.

  € 99
 6. Multicolore Koerstrui

  Multicolore Koerstrui

  Dit fietsshirt is ontwikkeld voor kracht, duur- en doorzettingsvermogen en verenigd daarmee alles voor een snelle en lange fietsbeleving. Met de freecut mouwen en mesh inzet onder de armen voelt het altijd aangenaam droog aan.

  € 119
 7. Multicolore Tri Trui

  Multicolore Tri Trui

  Dit zeer functionele triatlonshirt met freecut mouwen is speciaal op de behoefte van triatleten afgestemd. Het ademende functionele materiaal zorgt ervoor dat je bovenlichaam tijdens de wedstrijd of training op temperatuur blijft.

  € 109
 8. Melogno Koerstrui

  Melogno Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd met name op hete zomerdagen. Zijn bijzonder ademende functionele materiaal laat dankzij de microperforatie overtollige hitte snel afvoeren en geeft een licht en luchtig draagcomfort.

  € 149
 9. Gavia Koerstrui

  Gavia Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd niet alleen door zijn stijlvolle look, maar heeft ook technische het een en ander te bieden: het bijzonder lichte functionele materiaal voelt dankzij de microperforatie extreem licht en luchtig aan.

  € 129
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Melogno Dames Koerstrui

  Melogno Dames Koerstrui

  Dit dames fietsshirt overtuigd met name op hete zomerdagen. Zijn bijzonder ademende functionele materiaal voert dankzij microperforatie overtollige hitte snel af en geeft je een licht en luchtig draaggevoel.

  € 149
 12. Mont Ventoux Koerstrui

  Mont Ventoux Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd door de inzet van het zeer functionele Skinfit Nexten functionele materiaal. Door zijn uitstekend ademend vermogen en antibacteriële eigenschappen overwin je ook de langste bergpassen met bravoure.

  € 154
 13. Karacho Koerstrui

  Karacho Koerstrui

  Dit fietsshirt is voor lange en intensieve ritten ontwikkeld. Zijn dunne en zeer ademende functionele materiaal zorgt voor een perfect lichaamsklimaat zelfs bij intensieve en zware sessies.

  € 119
 14. Fiorito Dames Koerstrui

  Fiorito Dames Koerstrui

  Dit aerodynamische dames fietsshirt van zacht elastisch functioneel materiaal met microperforatie en raglanmouwen tovert een licht en luchtig gevoel op je bovenlichaam. Het is sneldrogend en graag gedragen in de zomer.

  € 119
 15. Karacho Trui

  Karacho Trui

  Dit triatlonshirt overtuigd tijdens de training, maar ook in de wedstrijd. Dankzij het sneldrogende en ademende functionele materiaal kan het shirt tijdens alle drie de disciplines optimaal worden gedragen.

  € 109
 16. Karacho Koerstrui

  Karacho Koerstrui

  Dit fietsshirt is voor lange en intensieve ritten ontwikkeld. Zijn dunne en zeer ademende functionele materiaal zorgt voor een perfect lichaamsklimaat zelfs bij intensieve en zware sessies.

  € 119
 17. Light Top

  Light Top

  Deze ultralichte top biedt zelfs bij hoge inspanning en hitte maximaal comfort. Speciale structuren en het bijzonder elastische materiaal zorgen voor een verhoogd ademend vermogen en een aangename verkoeling.

  € 46
 18. Lucca Koerstrui

  Lucca Koerstrui

  Dit fietsshirt zorgt voor een fietservaring van eerste klasse. Hij is speciaal voor lange en snelle touren ontwikkeld. Door het ademend vermogen en de goede vochtafvoering wordt elke fietstour een highlight.

  € 89 € 119 -25%
 19. Energy Lab Tri Top

  Energy Lab Tri Top

  Deze mouwloze triatlon top overtuigd met top klimaat management en antibacteriële eigenschappen, tijdens de training en tijdens de wedstrijd. De stof voelt prettig op de huid. De top heeft alles, wat het triatleten hart begeerd.

  € 44 € 74 -41%
 20. Tricolore Tri Trui

  Tricolore Tri Trui

  Dit triatlon shirt is expliciet op de agressieve aerodynamische positie op de tijdritfiets afgestemd. Dankzij de aangename koeling in de rijwind en raglanmouwen, die je tegen de zon beschermen, blijft je lichaamsgevoel geweldig.

  € 66 € 99 -33%