Accessoires

Sortieren nach

 1. Queen K Arm Coolers

  Queen K Arm Coolers

  Deze armstukken overtuigen door hun beide geraffineerde eigenschappen: droog bieden ze aangename warmte en zonnebescherming, terwijl ze in vochtige toestand je lichaam aangenaam verkoelen.

  € 34
 2. Solana Visor

  Solana Visor

  Deze lichte sport pet houdt je hoofd zelfs bij zweterige trainingssessies droog en koel. Terwijl de licht gebogen klep je gezicht schaduw bezorgd, zorgt de achterkant ervoor dat de pet goed blijft zitten.

  € 19
 3. Alcudia Visor

  Alcudia Visor

  Deze lichte sport pet met klein pakformaat zorgt voor aangename schaduw in het gezicht. Het ademende functionele materiaal verdeeld vochtigheid snel, waardoor er een verkoelend effect tijdens wandelen op zonnige dagen ontstaat.

  € 19
 4. Bellano Pet

  Bellano Pet

  Deze sport pet van licht en luchtig UV beschermend functioneel materiaal zorgt voor een betrouwbare zonnebescherming van je hoofd en gezicht. Op bijzonder hete dagen verkoelt hij je hoofd dankzij de geïntegreerde zweetband.

  € 26
 5. Duran Drinkbus 600

  Duran Drinkbus 600

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 600 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 6
 6. Duran Drinkbus 800

  Duran Drinkbus 800

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 800 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 8
 7. Mortirolo Drinkbus 750

  Mortirolo Drinkbus 750

  Deze drinkfles kun je gemakkelijk met de hand samenknijpen en dankzij het push-pull-ventiel gemakkelijk met de mond bedienen. Daarmee blijf je tijdens snelle sessies goed gehydrateerd.

  € 12
 8. Lanzarote Racebelt

  Lanzarote Racebelt

  Deze startnummerbanden zorgen voor het gemakkelijk en zeker fixeren van het startnummer. Door de individueel instelbare breedte blijft de band goed zitten en is dankzij de elasticiteit ook tijdens het bewegen nauwelijks voelbaar.

  € 9
 9. St. Pölten Chip Band

  St. Pölten Chip Band

  Deze huidvriendelijke neopreen-band zekert je tijdmeting-chip tijdens de wedstrijd op je enkel. Dankzij de individueel aanpasbare breedte, is de band zelfs tijdens het bewegen zo goed als niet merkbaar.

  € 6
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Aero Calf Sleeves

  Aero Calf Sleeves

  These particularly lightweight and breathable sleeves provide increased aerodynamics in triathlon competitions and enable fast bike times.

  € 59
 12. Imperia Sunglasses

  Imperia Sunglasses

  These shatterproof sports sunglasses protect your eyes even on the sunniest days of the year. Thanks to their polarised lenses, they ensure a safe and high-contrast view even on demanding tours.

  € 99
 13. Cayucos Badmuts

  Cayucos Badmuts

  Deze badmuts hoort in elke zwemtas thuis. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat je hem nauwelijks voelt en verbetert tegelijkertijd de hydrodynamica in het water. Hij is geschikt voor de indoor- en outdoor-zwemtraining.

  € 5 € 9 -44%
 14. Queen K Arm Coolers

  Queen K Arm Coolers

  Deze armstukken overtuigen door hun beide geraffineerde eigenschappen: droog bieden ze een betrouwbare zonbescherming, terwijl ze in vochtige toestand het lichaam aangenaam verkoelen.

  € 19 € 34 -44%