Fliana Shirt
SKU
2017

Lang sportshirt

Lekker warm. Dit shirt combineert vakkundig sportieve functionaliteit met aangename warmte. Een speciaal gerasterde fleece binnenkant zorgt voor een hoog vochttransport evenals warmteopslag. Dankzij de optimale warmte-gewicht-verhouding is het shirt AERO Fliana een ideale metgezel op de berg, in het dagelijks leven of in de vrije tijd.
€ 130
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt biedt een weldoordachte verhouding tussen warmte en gewicht.

Speciale weefselstructuur met hoge thermische prestaties

Het AERO Fliana shirt overtuigt door zijn betrouwbare warmte prestaties. De speciale stofstructuur heeft een raster aan de binnenkant, waardoor de functionele stof er slechts op enkele plekken direct op de huid ligt. De hoge luchtinsluiting garandeert een aangename thermische isolatie. Tijdens intensieve sessies worden overtollige warmte en vocht snel via de structuur naar buiten afgevoerd. Extra ventilatie kan worden gecreëerd door eenvoudig de rits in de borststreek te openen. Een opstaande kraag biedt aangename bescherming in de wind. Dankzij de optimale verhouding tussen warmte en gewicht is het veelzijdige shirt een ideale begeleider op de berg, in het dagelijks leven of in de vrije tijd.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • hoge thermische prestaties
  • binnenkant met structuur
  • opstaande kraag
  • korte rits in de borststreek
  • mouwboorden met duimlus

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

950ml

Weight

265g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie