TOPS, T-SHIRTS & SHIRTS VOOR KINDEREN

Sortieren nach

 1. Pro Bimbi T-Shirt

  Pro Bimbi T-Shirt

  Dit functionele ondergoed T-shirt voor kinderen biedt isolatie en verkoeling tegelijkertijd. Het optimale klimaatmanagement zorgt ervoor, dat de temperatuur afhankelijk van de activiteit op een aangenaam level gehouden wordt.

  € 34
 2. Bimbi Fondo T-Shirt

  Bimbi Fondo T-Shirt

  Dit T-shirt voor kinderen met bewezen functionaliteit en ademend vermogen zorgt voor een zacht, droog gevoel en de perfecte temperatuur bij speelse ontdekkingsreizen en sportieve activiteiten.

  € 34
 3. Bimbi Altena Hoodie

  Bimbi Altena Hoodie

  Deze hoodie voor kinderen met korte rits aan de voorkant is zeer ademend. Zelf als de kleintjes uitrazen, voert het wind stoppende functionele materiaal vochtigheid naar buiten af en houdt ze aangenaam warm.

  € 74
 4. Bimbi Montjola Shirt

  Bimbi Montjola Shirt

  Dit shirt voor kinderen glanst met hoog ademend vermogen en optimaal microklimaat tussen de huid en wind stoppende functionele stof. Door het openen van de korte rits aan de voorkant kan overtollige hitte snel ontsnappen.

  € 74
 5. Bimbi Tricolore Trii Top

  Bimbi Tricolore Trii Top

  Drie kleuren voor kleine triatleten. Deze tri-top overtuigt met zijn bijzondere tricolore ontwerp en maximale ademende eigenschappen. Dankzij de strakke pasvorm kan deze Bimbi Tri Top zowel tijdens speelse trainingen alsook in wedstrijden gebruikt worden. Ideaal om te lopen en te fietsen.

  € 19 € 32 -41%
 6. Bimbi Palani Tri Top

  Bimbi Palani Tri Top

  Deze zachte en elastische triatlon top voor kinderen is ademend en droogt bijzonder snel. Dankzij perfect klimaat management wordt warmte snel naar buiten afgevoerd. De witte rug beschermt tegen hitte en uv-stralen.

  € 17 € 32 -47%
 7. Bimbi Chicago T-Shirt

  Bimbi Chicago T-Shirt

  Dit T-shirt voor kinderen garandeert maximaal ademend vermogen. Door de verwerkte holle vezels droogt het T-shirt snel en de speciale zilverionen werken antibacterieel en geur neutraliserend.

  € 42
 8. Bimbi Altena Hoodie

  Bimbi Altena Hoodie

  Deze hoodie voor kinderen met korte rits aan de voorkant is zeer ademend. Zelf als de kleintjes uitrazen, voert het wind stoppende functionele materiaal vochtigheid naar buiten af en houdt ze aangenaam warm.

  € 49 € 74 -34%
 9. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.