T-SHIRT VOOR MAXIMALE PRESTATIE

Sortieren nach

 1. Bellavista T-Shirt

  Bellavista T-Shirt

  Dit ultra dunne sportshirt combineert uitstekend ademend vermogen met een snelle droogtijd en vervult daarmee jouw comfort wensen in de bergen met zekerheid. De microperforatie voert vochtigheid en warmte snel af.

  € 94
 2. Plazera Polo Shirt

  Plazera Polo Shirt

  Dit poloshirt is de ideale begeleider tijdens het sporten, maar ook voor- en na de wedstrijd, in je vrije tijd en op je werk. Het maakt niet uit wanneer, door zijn zeer functionele materiaal ben jij altijd goed voorbereid.

  € 99
 3. Infinito Villach T-Shirt

  Infinito Villach T-Shirt

  Dit T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 4. Infinito Antelao T-Shirt

  Infinito Antelao T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend berg design op de borst.

  € 69
 5. Infinito Engelberg T-Shirt

  Infinito Engelberg T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 6. Infinito Klagenfurt T-Shirt

  Infinito Klagenfurt T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend triatlon design op de borst.

  € 69
 7. Pura T-Shirt

  Pura T-Shirt

  Dit T-shirt combineert licht gewicht en ademend vermogen in een zachte functionele stof. Het uiterst functionele en elastische materiaal zorgt voor een droog draagcomfort op de huid, zowel tijdens het sporten als in je vrije tijd.

  € 59
 8. Fondo T-Shirt

  Fondo T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd bij intensieve trainingen. Door zijn lichte en maximaal ademend functionele materiaal is dit T-shirt geschikt voor iedereen die wel eens flink zweet en ook bij warme temperaturen tot de limit willen gaan.

  € 59
 9. Campello T-Shirt

  Campello T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd door zijn bewezen functionaliteit van de Skinfit Nexten functionele stof. Door zijn speciale stofstructuur droogt hij bijzonder snel en werkt door zijn bacteriostatische eigenschappen tegen nare geurtjes.

  € 64
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Albula T-Shirt

  Albula T-Shirt

  Dit T-shirt is bijzonder ademend en verleend dankzij zijn snelle vochtigheidstransport een droog huidgevoel. Hij is multi sport inzetbaar en kan afhankelijk van het jaargetijde optimaal als base- of midlayer gedragen worden.

  € 46
 12. Alvera Travelshirt

  Alvera Travelshirt

  Dit ademende travelshirt voert hitte en zweet in elke situatie snel af. Het zachte, maar ook robuuste functionele materiaal zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid, zelfs bij het lang dragen van een rugzak.

  € 106
 13. Infinito T-Shirt

  Infinito T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd door zijn veelzijdigheid. Dankzij bewezen functionaliteit tijdens het sporten en zijn tijdloze casual design, is het een absolute allrounder voor de sportieve dag.

  € 69
 14. Molveno T-Shirt

  Molveno T-Shirt NEW

  Feel Good Manager. Het AERO Molveno T-Shirt maakt indruk door zijn kundige combinatie van comfort en prestaties. Het lichte en elastische functionele materiaal is extreem ademend en voert vocht snel af, zelfs bij hoge intensiteit. Het kan het hele jaar door gedragen worden als base- of mid-layer en is geschikt voor multi sportief gebruik.

  € 69
 15. Chicago T-Shirt

  Chicago T-Shirt

  Dit T-shirt is een flexibele klassieker voor multi sport sessies. De geur neutrale, antibacteriële en sneldrogende stofconstructie zorgt voor een fijn fris gevoel, zelfs bij intensieve sportsessies.

  € 59
 16. Lavin T-Shirt

  Lavin T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd met zijn goed ademend vermogen. De geïntegreerde mesh-inzetstukken onder de oksels later overtollige hitte en zweet bijzonder snel afvoeren, waardoor jij je altijd op een droog draaggevoel kan verheugen.

  € 24 € 44 -45%
 17. Vicenza Travelshirt

  Vicenza Travelshirt

  Dit travelshirt blijft zelfs in de koffer of wandelrugzak kreukvrij. Dankzij de sneldrogende en bacteriostatische eigenschappen is hij zeer geschikt voor meerdaagse touren of op reis.

  € 69 € 99 -30%
 18. Admont T-Shirt

  Admont T-Shirt

  Dit T-shirt met korte rits combineert licht gewicht en ademend vermogen. Dankzij de sneldrogende eigenschappen en zijn geur remmende werking , geldt dit shirt als een van de lievelingen onder de multi sport.

  € 39 € 84 -54%
 19. Manarola T-Shirt

  Manarola T-Shirt

  Dit elastische T-shirt combineert lichtgewicht met ademend vermogen. Hij droogt bij sportieve activiteiten snel en remt nare luchtjes en bacteriën. Zo voelt je bovenlichaam ook in actie fris, droog en licht aan.

  € 39 € 59 -34%
 20. Denver T-Shirt

  Denver T-Shirt NEW

  Dit T-shirt combineert lichtgewicht met maximaal ademend vermogen. De AERO Skinlife Nexten functionele stof droogt bijzonder snel en geeft onaangename geurtjes dankzij de bacteriostatische eigenschappen geen kans.

  € 66