Pro Bimbi Plus Tights
SKU
1991

Deze legging voor kinderen beschikt over goede thermo regulerende eigenschappen en zorgt altijd voor een optimale lichaamstemperatuur. Voor extra zekerheid tijdens het ravotten dient de geïntegreerde bescherming op de knie.
€ 45
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze leggings houden je bij alle weersomstandigheden goed warm.

Sterke warmteprestatie

Deze kousenbroek voor kleine multi atleten is verkoelend en verwarmend tegelijkertijd. De warmteregulerende eigenschappen zorgen bij het ravotten in de vrije natuur zelfs bij hoge intensiteiten en warmere temperaturen voor een verkoelend effect. Het zeer functionele polypropyleen materiaal verdrijft het zweet van de huid en verspreidt het snel over een groot oppervlak. Door de interactie van extra lagen wordt het vocht naar buiten getransporteerd. Bij lage intensiteiten, zoals bijvoorbeeld bij het afdalen, het rodelen of het bijtanken van energie in de hut, veroorzaakt een hoge luchtinsluiting van de weefselconstructie een comfortabel gevoel van warmte aan de benen. Een optimaal klimaatbeheer beschermt tegen afkoeling in elke situatie. Voor extra bescherming tijdens het ravotten zorgt een geïntegreerde wind- en warmtebescherming in het kniegebied. Dankzij de perfecte pasvorm houdt het zweet, dat nog niet naar buiten is getransporteerd, de lichaamstemperatuur op peil en bezorgt de huid een aangenaam droog gevoel. Afhankelijk van de temperatuur en het seizoen kan de sneldrogende KLIMA Pro Plus Bimbi Kousenbroek flexibel worden gecombineerd met wandel-, ski-, en vrijetijdsbroeken. 

Kenmerken

  • wind- en warmtebescherming in het kniegebied
  • extra hoge beenwarmers
  • zacht aanvoelend
  • sneldrogend
  • geurloos
  • in hoge mate vochtafdrijvend
  • warmteregulerend
  • athletic fit

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

150ml

Weight

65g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie