Salzburg T-Shirt
SKU
2021

sportshirt

Dit T-shirt combineert functionaliteit met hoogwaardig design. Het hoog ademend vermogen regelt een constante temperatuur aanpassing terwijl de huid droog blijft. Het shirt kan als base-, mid- of outer layer ingezet worden.
€ 60
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit T-shirt combineert hoogste functionaliteit met Design.

Maximaal ademend vermogen en uniek design

Bij het AERO Salzburg T-shirt smelten onbeperkte functie en spannend design samen. De hoge ademende eigenschappen laat overtollige lichaamswarmte zelfs bij een hoge intensiteit snel ontsnappen. Tegelijkertijd zorgt een optimaal vochttransport voor een aangenaam droog huidgevoel. Het zachte en elastische functionele materiaal in combinatie met de speciale en toch bescheiden bowprint zorgen voor een stijlvolle look. Het AERO Salzburg T-shirt kan als base-, mid- of shell-layer multisportief worden gedragen en zowel voor wedstrijden als trainingen het hele jaar door worden gedragen.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • nauwaansluitende pasvorm
  • hoog vochttransport
  • sneldrogend
  • ronde hals

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

350ml

Weight

140g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie