Soft Bimbi Stratos Shirt
SKU
1017

functionele onderkleding kinderen

Dit lange mouwen functionele ondergoed shirt voor kinderen blinkt uit door zijn uitzonderlijk zachte en verwarmende materiaalsamenstelling. De functionele stof droogt bijzonder snel en zorgt voor een comfortabel draaggevoel.
€ 40
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt staat kinderen bij elk outdoor avontuur bij.

Perfecte comfort

Dit functionele ondergoed-shirt met lange mouwen voor jonge multisporters maakt niet alleen indruk met zijn opwindende Bowprint-Design, maar wordt ook gekenmerkt door zijn buitengewoon zachte en warme materiaalsamenstelling. De ademende functionele stof droogt bijzonder snel en zorgt dankzij haar thermoregulerende eigenschappen en haar hoge elasticiteit voor een comfortabele draaggevoel op de huid. Het KLIMA Soft Bimbi Stratos shirt kan uitstekend worden gecombineerd met de KLIMA Soft Bimbi Stratos panty's en is ideaal als basislaag voor lange dagen op de piste of het volgende sneeuwbalgevecht.

Kenmerken

  • voelt zeer zacht aan
  • aangename warmteopslag
  • elastisch, functioneel materiaal in Bowprint-Design ademende eigenschappen
  • sneldrogend
  • geurloos
  • uitstekend combineerbaar met de 1018 KLIMA Soft Bimbi Stratos panty's

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

100ml

Weight

60g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie