T-SHIRT VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Bellavista Dames T-Shirt

  Bellavista Dames T-Shirt

  Dit ultra dunne damessportshirt combineert uitstekend ademend vermogen met een snelle droogtijd en vervult daarmee jouw comfort wensen in de bergen met zekerheid. De microperforatie voert vochtigheid en warmte snel af.

  € 69 € 94 -27%
 2. Plazera Dames Polo Shirt

  Plazera Dames Polo Shirt

  Dit dames poloshirt is de ideale begeleider tijdens het sporten, maar ook voor- en na de wedstrijd, in je vrije tijd en op je werk. Het maakt niet uit wanneer, door zijn zeer functionele materiaal ben jij altijd goed voorbereid.

  € 99
 3. Infinito Villach Dames T-Shirt

  Infinito Villach Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 4. Infinito Riva Dames T-Shirt

  Infinito Riva Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is niet alleen ideaal voor alledag, het heeft ook technisch het nodige te bieden: Zijn lichte, luchtige functionele materiaal is door zijn sneldrogende eigenschappen zeer geschikt voor activiteiten op hete dagen.

  € 64
 5. Infinito Antelao Dames T-Shirt

  Infinito Antelao Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend berg design op de borst.

  € 69
 6. Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 7. Infinito Klagenfurt Dames T-Shirt

  Infinito Klagenfurt Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend triatlon design op de borst.

  € 69
 8. Manarola T-Shirt

  Manarola T-Shirt

  Dit elastische T-shirt combineert lichtgewicht met ademend vermogen. Hij droogt bij sportieve activiteiten snel en remt nare luchtjes en bacteriën. Zo voelt je bovenlichaam ook in actie fris, droog en licht aan.

  € 59
 9. Fondo T-Shirt

  Fondo T-Shirt

  Dit T-shirt overtuigd bij intensieve trainingen. Door zijn lichte en maximaal ademend functionele materiaal is dit T-shirt geschikt voor iedereen die wel eens flink zweet en ook bij warme temperaturen tot de limit willen gaan.

  € 59
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Cama Dames T-Shirt

  Cama Dames T-Shirt

  Dit ademende dames sportshirt zorgt voor luchtigheid tijdens het sporten. Je voelt steeds een droog en zacht gevoel op de huid, terwijl je ook tijdens intens zwetende activiteiten geen last van bacteriën en nare geurtjes hebt.

  € 64
 12. Manarola Dames T-Shirt

  Manarola Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt combineert luchtigheid met ademend vermogen. Ook tijdens intens sporten blijf je op de juiste temperatuur. Hierdoor krijg je geen last van onaangename geurtjes.

  € 59
 13. Campello Dames T-Shirt

  Campello Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt overtuigd door de bewezen functionaliteit van de Skinfit Nexten functionele stof. Door zijn speciale stofstructuur droogt hij bijzonder snel en werkt door zijn bacteriostatische eigenschappen tegen nare geurtjes.

  € 64
 14. Pura Dames T-Shirt

  Pura Dames T-Shirt

  Dit multi sport inzetbare dames T-shirt combineert luchtigheid en ademend vermogen in een comfortabele functionele stof. Het zachte en elastische materiaal zorgt voor een aangenaam en droog gevoel op de huid.

  € 59
 15. Albula T-Shirt

  Albula T-Shirt

  Dit T-shirt is bijzonder ademend en verleend dankzij zijn snelle vochtigheidstransport een droog huidgevoel. Hij is multi sport inzetbaar en kan afhankelijk van het jaargetijde optimaal als base- of midlayer gedragen worden.

  € 46
 16. Albula DamesT-Shirt

  Albula DamesT-Shirt

  Dit dames T-shirt voor Multi sportsters garandeert een snelle vochtigheidsafvoer naar buiten. Wat overblijft, is een aangenaam en droog gevoel op de huid. Het getailleerde model is geschikt als bas- of midlayer.

  € 46
 17. Lavin Dames T-Shirt

  Lavin Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is zeer geschikt voor gebruik op warmere dagen. Of het op je werk, of in de bergen is, het zachte elastische functionele materiaal garandeert een behaaglijk fris gevoel op de huid.

  € 44
 18. Vicenza Dames Travelshirt

  Vicenza Dames Travelshirt

  Deze functionele en ademende dames blouse garandeert een optimaal klimaatmanagement. Dankzij het hoog ademend vermogen voert hij hitte en vocht snel af, zelfs tijdens intensieve sessies of met rugzak.

  € 69 € 99 -30%
 19. Alvera Dames Travelshirt

  Alvera Dames Travelshirt

  Deze functionele en ademende dames blouse garandeert een optimaal klimaatmanagement. Dankzij het hoog ademend vermogen voert hij hitte en vocht snel af, zelfs tijdens intensieve sessies of met rugzak.

  € 106
 20. Albula Damen T-Shirt

  Albula Damen T-Shirt

  Dit sportshirt overtuigd door zijn eenvoudige design met groot Skinfit logo op de rug. Het ademende en stevige functionele materiaal is bijzonder zacht en aangenaam op de huid te dragen.

  € 54