BHs en Onderbroeken

Sortieren nach

 1. #01871-schwarz-S

  Soft Heren Boxershorts

  Deze boxershorts zijn aangenaam aansluitend en de elastische band zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten. Dit sportieve herenondergoed kan door de uitstekende temperatuurregeling het gehele jaar gedragen worden.

  € 45
 2. #05454-dunkelrot-S

  Kailua Bra Top

  Deze BH top hoort in de kledingkast van elke sportster. Hij overtuigd niet alleen door zijn aangename ondersteuning en geraffineerde materiaalmix, hij kan bovendien in combinatie met meerdere lagen of alleen gedragen worden.

  € 55
 3. #01016-indigo-S

  Soft Stratos Heren Boxershorts

  Deze nauwaansluitende boxershorts zijn bijzonder zacht en aangenaam. De ademende functionele stof garandeert dankzij de thermo regulerende eigenschappen een snelle vochtafvoer en maximaal comfort.

  € 40
 4. #01037-oliv-S

  Soft Stratos Heren Boxershorts

  Deze nauwsluitende boxershorts zijn bijzonder zacht en comfortabel om te dragen. Een hoog ademend vermogen, thermoregulerende eigenschappen en een snel vochttransport naar buiten garanderen een maximaal comfort.

  € 40
 5. #01856-schwarz-XS

  Soft Dames Slip

  Deze damesslip voor multi sportsters is zeer aangenaam om te dragen. De elastische band zorgt dat de slip perfect blijft zitten en het effectieve klimaatmanagement van de functionele stof laat een droog gevoel op de huid achter.

  € 45
 6. #01020-schwarz-XS

  Calima Fiets Onderbroek

  Deze fietsonderbroek overtuigd door maximale prestatie en ultralicht gewicht. Microperforaties in de lichte en elastische functionele stof zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en een optimaal klimaatmanagement.

  € 90
 7. #01805-schwarz-XS

  Soft Fiets Onderbroek

  Deze functionele fietsonderbroek zorgt met zijn dunne zeem voor een hoog comfort op de fiets. Door de nauwaansluitende pasvorm blijft hij perfect zitten en kun je hem met elke broek perfect combineren.

  € 70
 8. #01854-schwarz-S

  Soft Sport BH

  Deze sport-BH biedt een bijzonder fijn draaggevoel tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Door een effectief klimaatmanagement blijft de huid droog en multi sporters genieten het hele jaar van grenzeloze bewegingsvrijheid.

  € 50
 9. #01015-rubin-S

  Soft Stratos Bra Top

  Deze sport BH is zeer zacht en tijdens het bewegen nauwelijks voelbaar. De ademende functionele stof garandeert dankzij de thermo regulerende eigenschappen een snelle vochtafvoer en maximaal comfort.

  € 20 € 40 -50%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.