HANDSCHOENEN EN WANTEN

Sortieren nach

 1. #08092-schwarz-S

  Bregenz Handschoenen NEW

  Deze handschoenen zijn bijzonder veelzijdig. Het maakt niet uit of ze alleen of als binnenhandschoen worden gedragen, ze maken indruk door hun aangename draagcomfort en betrouwbare bescherming.

  € 35
 2. #08066-schwarz-S

  Zugspitz Wanten NEW

  Deze wind- en waterdichte wanten overtuigen door hun slimme constructie: in droge omstandigheden of voor optionele ventilatie kan de vingerkap snel en eenvoudig worden teruggevouwen.

  € 60
 3. #08077-schwarz-S

  Strahlhorn Handschoenen NEW

  Deze waterdichte handschoenen houden je handen warm, zelfs op de koudste dagen. Dankzij de combinatie van zeer functionele materialen en doordachte details zijn ze de perfecte metgezel voor de alpine winter.

  € 90
 4. #08029-schwarz-S

  Grion Handschoenen

  Deze sporthandschoenen zijn dun genoeg om perfecte grip te garanderen en dik genoeg gevoerd, om je vingers aangenaam warm te houden. De ideale begeleider voor actief gebruik in de winter.

  € 60
 5. #09563-schwarz-S

  Bregenz Handschoenen

  Deze handschoenen bieden een aangename bescherming, als de dagen langzaam kouder worden. Op de koudste dagen van het jaar, is deze handschoen bovendien ideaal als binnen handschoen in combinatie met wanten.

  € 32
 6. #09576-schwarz-S

  Galibier Koershandschoenen

  Deze ademende fietshandschoenen met korte vingers hebben optimaal gepositioneerde gelkussentjes die voor comfort en bescherming van de handen zorgen. Of het nu voor op de racefiets, mountainbike of gravelbike is.

  € 35
 7. #08015-schwarz-S

  Rotondo Handschoenen

  Deze water en wind stoppende sporthandschoenen met smartphone functie houden de handen bij gure omstandigheden warm. Dat hebben ze aan hun hoogwaardige PrimaLoft® Gold Insulation padding te danken.

  € 90
 8. #09557-schwarz-S

  Schröcken Wanten

  Deze wanten zijn perfect geschikt op koude wintersportdagen. De PrimaLoft® Gold Insulation zorgt voor warmte en bescherming. De fold-back-functie zorgt ervoor dat je je vingers goed kunt gebruiken, zonder je wanten uit te trekken.

  € 60
 9. #08008-schwarz-S

  SurselvaHandschoenen

  Deze sporthandschoenen zijn bijzonder voor zware sessies ontwikkeld. Door de robuuste details, doen ze zelfs in het grove gebergte met alles mee. De ventilatie inzetstukken houden je handen aangenaam op temperatuur.

  € 60
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. #09596-schwarz-S

  Kitzbühel Wanten

  Deze wanten met zachte fleece voering houden de vingers aangenaam warm. Dankzij de PrimaLoft® Gold wattering en zijn water- en winddichte buitenstof bieden ze de beste warmteprestatie en bescherming tegen afkoelen.

  € 80
 12. #08033-schwarz-S

  Sölden Handschoenen

  Deze handschoenen overtuigen door hun mix van wind- en waterdichte buitenstof en een PrimaLoft® Gold Insulation wattering met zachte fleece binnenkant. Koude vingers zijn daarmee verleden tijd.

  € 90
 13. #08059-schwarz-S

  Karacho Koershandschoenen

  Deze fietshandschoenen met korte vingers en antislip kussentjes op de handpalm garanderen een vaste grip op het stuur. Details zoals labels om de handschoenen aan- en uit te trekken zorgen voor uitstekend comfort.

  € 35
 14. #08041-schwarz-S

  Tamaro Koershandschoenen

  Deze fietshandschoenen met lange vingers, kunnen het hele jaar goed ingezet worden. Terwijl ze in de koude jaargetijde betrouwbaar tegen wind beschermen, houden ze in de zomer takken, rotsen en dergelijke uit de weg.

  € 50
 15. #08040-mistyrose-S

  Melogno Koershandschoenen

  Deze fietshandschoenen met kussentjes en bijzonder robuust materiaal op de handpalmen zorgen voor perfecte grip op het stuur. Met het bijzondere design zijn ze gegarandeerd een blikvanger.

  € 35
 16. #08062-schwarz-S

  Campolongo Koershandschoenen

  Deze fietshandschoenen met korte vingers en antislip kussentjes op de handpalm garanderen een vaste grip op het stuur. Details zoals labels om de handschoenen aan- en uit te trekken zorgen voor uitstekend comfort.

  € 40
 17. #08018-schwarz-S

  Weisshorn Handschoenen

  Deze over-wanten mogen in geen enkele rugzak ontbreken. Door het waterdichte functionele materiaal blijven je handen zelfs bij de natste en guurste omstandigheden droog.

  € 70
 18. #09588-schwarz-S

  Sölden Handschoenen

  Deze handschoenen overtuigen door hun mix uit wind- en waterdichte buitenstof en een PrimaLoft® Gold Insulation wattering met zachte fleece aan de binnenkant. Koude vingers zijn daarmee verleden tijd.

  € 69 € 100 -31%