Bimbi Vergalda Tights
SKU
6991

sportbroek kinderen

Deze wind stoppende legging voor kinderen voeren lichaamswarmte en vochtigheid snel af, zelfs als ze zich volledig uitleven. Hardlopen, turnen en ontdekken wordt zo een echte highlight.
€ 62
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze leggings voor kinderen doen met elk avontuur mee.

Maximale functionaliteit, ook voor de kleintjes

Deze Bimbi Kousenbroek overtuigt met een maximale ademende werking en zorgt dankzij een optimaal vochttransport voor een aangenaam gevoel op de huid. Zelfs wanneer de kleintjes grote krachtinspanningen leveren, transporteert het windafstotende functionele weefsel overtollige lichaamswarmte snel naar buiten. De zachte, elastische tailleband van de Bimbi loopkousenbroek zit comfortabel en kan met een geïntegreerd trekkoord individueel aangepast worden. De AERO Bimbi Vergalda Kousenbroek is ideaal geschikt om te lopen, te turnen en ontdekkingstochten te ondernemen tijdens de overgangsmaanden en op koele zomerdagen.

Kenmerken

  • zachte, elastische tailleband met geïntegreerd trekkoord
  • binnenzak aan de achterkant van de tailleband
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

200ml

Weight

75g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie